Meer dan een webshop.

We zijn ook een community.

Lees over trans- en non-binaire ervaringen, binnen én buiten de slaapkamer.

Ontdek jouw sexy kanten, en misschien wel nieuwe manieren hoe jij je seksualiteit kunt uiten. 

Seks na een transitie-operatie

Seks na een transitie-operatie

 Je sexy kanten herontdekken na een transitie-operatie; onze tips op een rijtje! Yay congrats! Je hebt je (waarschijnlijk lang verlangde) transitie-operatie gehad, whoop whoop 🥳 Hopelijk voel je je nu helemaal op je plekkie met jouw genderidentiteit. Heel nice, maar...

Lees meer

Ontdek jouw sexy kanten met onze blogs

We kunnen dit niet vaak genoeg benadrukken: we zijn meer dan een webshop! Uiteraard is het ons doel dat je op onze site kunt slagen als non-binair of transgender persoon voor de fijnste sekstoys. Maar daarnaast is het ook ons doel dat je op Queerotica.nl jouw sexy kanten (nog meer!) kunt ontdekken via onze blogs.

Over onze blogs

Onze blogs gaan, en zullen gaan, over alles over, van, voor fijne seks en gezonde seksualiteit als non-binair en transgender persoon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan praktische tips, zoals hoe je het beste je favoriete sekstoys schoon kunt houden. Maar daarnaast gaan we ook het gesprek aan: hoe was het voor jou om voor het eerst weer seks te hebben na je genitalia operatie? Hoe gooi je het gesprek over je seksualiteit in je kringen? En hoe experimenteer je voor het eerst met kinks, zoals BDSM?

Laat je stem horen!

Ben jij een non-binair persoon, of een transgender man of transgender vrouw? En wil jij graag jouw ervaringen en wijsheden delen met je community? Benader ons dan via onze klantenservice mail klantenservice@queerotica.nl om jouw verhaal te delen! Wij horen graag van je, en wij geloven dat de community hier alleen maar beter van wordt. Hoe was het bijvoorbeeld voor jou om je sexy kanten te ontdekken? Wat voor tips heb jij voor de mensen die in jouw schoenen staan, en nog maar net aan deze journey beginnen? Wij geloven dat deze informatie en ervaringen uitwisselen mensen een fijner seksleven en gezondere seksualiteit geven!

Over Queerotica.nl

Wij staan voor inclusiviteit, kwaliteit en seks-positiviteit! Hoe dat er praktisch uit ziet? Dat onze webshop inclusief is ingericht voor mensen die niet standaard in de ‘voor hem’ en ‘voor haar’ categorieën vallen op webshops. Daarnaast verkopen we alleen speeltjes van de hoogste kwaliteit. En als derde geloven wij in seks-positiviteit! Wij geloven dat seks voor iedereen is, en dat seks speeltjes iemand kunnen helpen zichzelf en anderen te ontdekken op een speelse, fijne manier.

Genoeg over ons. 

Wie ben jij?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden