BDSM producten

Gebruik nu de code: WELKOMSTDEAL15 voor 15% korting op je eerste bestelling!

Handboeien en zweepjes: shop vandaag nog onze BDSM-collectie!

Kan jouw leven wel wat meer spanning gebruiken? Ben jij klaar om de teugels uit handen te geven, of misschien wel juist strakker aan te trekken? Shop dan tussen onze verschillende BDSM-artikelen – als je durft.

 

Beginnen met BDSM

BDSM is over de afgelopen jaren steeds toegankelijker geworden. Er is steeds meer informatie beschikbaar, en het bespreken wordt (gelukkig!) steeds minder taboe. Iets wat wij graag zien! Wil jij met je bedpartner(s) een nieuw avontuur aangaan? Dan kan BDSM wat voor jullie zijn. Vergeet het niet bespreekbaar te maken met je partner(s), en ga niet zomaar met een zweepje slaan. Consent is sexy! Dit is een reis die jullie samen afleggen, en het kan ongelofelijk spannend zijn hardop te bespreken wat je allemaal nog zou willen beleven met elkaar. Ben je benieuwd of jullie er klaar voor zijn om je te wanen in de wereld van zweepjes en bondage? LotteLust heeft hier een goed artikel over gelezen, dat lees je hier.  

 

Breng jouw fantasieën tot leven met Queerotica.nl

Er is een wereld van kinks, fetisjen en BDSM die aan je voeten ligt. Seks is ontdekken, dus neem zeker de tijd om jouw sexy kanten te ontdekken. Hou jij van latex, of zijn voeten meer jouw ding? Geef jij je graag over, of neem jij graag de leiding? Wees niet bang om te experimenteren en variëren hierin. The world is your playground – and so is your bedroom.

 
Ons aanbod van BDSM-artikelen  

Is iedereen on board, en hebben jullie besproken wat jullie graag willen proberen? Dan kan het winkelen voor de juiste producten beginnen. Het kan heel spannend zijn om dit samen met je partner(s) te doen. Schenk een wijntje in, zet de sfeer, en shoppen maar. Wij verkopen verschillende BDSM-producten, zoals deze leuke handboeien. Kijk daarnaast zeker eens tussen ons aanbod van vibrators. Wie zei dat vibrators alleen zijn voor soloseks? 😉

 

Over Queerotica

Hi! Welkom bij Queerotica. Ons doel is om jou de beste online-ervaring te geven terwijl jij shopt naar je nieuwe seksspeeltje. Of je nu op zoek bent naar vibrators of anale speeltjes – we got it. Hier vind je geen categorieën zoals ‘voor hem’ en ‘voor haar’. Wij gaan voor inclusiviteit met onze genderneutrale productomschrijvingen, zodat jij het beste speeltje kunt vinden voor jou. Plaats je voor 15:00 uur je bestelling? Dan wordt deze vandaag nog verzonden!

 

Genoeg over ons. 

Wie ben jij?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden