Vibrators

Gebruik nu de code: WELKOMSTDEAL15 voor 15% korting op je eerste bestelling!

Dé webshop voor vibrators voor transgenders en non-binaire mensen

 

Een vibrator kopen als transgender kan soms een lastige ervaring zijn, net als dat het als non-binair persoon lastig kan zijn een vibrator te kopen. That’s where we come in! Het is onze missie als Queerotica om deze ervaringen beter te maken. Hoe we dat doen? Genderneutrale product omschrijvingen, en geen categorieën op onze site zoals “voor hem” en “voor haar”. Dit zorgt ervoor dat je écht kunt zoeken naar het product, los van labels en stereotypes van waar dat speeltje voor gebruikt zou moeten worden. Het doel? Jou zo snel mogelijk laten genieten.

 

Verschillende soorten vibrators

Bij Queerotica verkopen we verschillende soorten vibrators, die bovendien voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Het is net waar je naar op zoek bent en welk fijn plekje je wilt stimuleren. Op zoek naar gerichte stimulatie van bijvoorbeeld je g-spot? Ga dan voor onze Nouveau G-spot vibrator in een fijne rose gold kleur, met verschillende vibratiestanden. Ben je op zoek naar dubbele stimulatie? Ga dan voor onze Satisfyer Mono Flex, een vibrator met dubbele uiteinden voor het stimuleren van verschillende plekjes. Ben je op zoek naar een vibrerend anaal speeltje, maar is een reguliere vibrator nog iets te groot voor je? Dan raden wij aan met een klein speeltje te beginnen, zoals onze Butt Buzzer, perfect om te beginnen met anale stimulatie.

 

Waar moet je op letten?

Bij het kopen van een vibrator als transgender, of het kopen van een vibrator als non-binair persoon, zijn er verschillende dingen om op te letten. Het eerste is waar je naar op zoek bent. Een snel gemaakte fout is dat mensen vaak denken dat een vibrator maar op één manier gebruikt kan worden. Gelukkig is dit niet zo! Een vibrator kun je zowel voor interne als externe stimulatie gebruiken. Die fijne trillingen kunnen je zo op verschillende wijzen naar nieuwe hoogtes tillen. Ben je op zoek naar externe of interne stimulatie, of een speeltje dat allebei kan? Bij intern gebruik is het handig om de grootte van het speeltje in gedachten te houden. Wij verkopen verschillende groottes, die je bij al onze producten onder het ‘extra informatie’ kopje kunt terugvinden.

 

Webshop Queerotica

Wij zijn er om jou als transgender of non-binair persoon te helpen je seksualiteit te ontdekken én te vieren. Shop tussen onze verschillende seksspeeltjes, van anale speeltjes tot vibrators en BDSM-artikelen. Wij geloven dat seks voor iedereen is, los van de labels en kaders! Het belangrijkste is dat je geniet. Voor 15:00 besteld is vandaag nog in huis, dus waar wacht je op? Kom je (kijken)?

 

Genoeg over ons. 

Wie ben jij?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden